Begrafenis omgeving Ede

Voor een begrafenis biedt Ede en omgeving meerdere begraafplaatsen.

Begraafplaats Ede

De Algemene begraafplaats in Ede is gelegen in een bosrijke omgeving. De begrafenis kun je zelfs in de open lucht houden (klein gezelschap) maar ook kun je gebruik maken van de aula van de begraafplaats en de koffiekamer voor het samenzijn na de begrafenis.

Het is ook mogelijk om begraven te worden op de Natuurbegraafplaats, die ook gelegen is op de Algemene begraafplaats in Ede. Hier is een gedeelte van de begraafplaats speciaal voor ingericht.

begraafplaats, begrafenis, ede

Aula begraafplaats Ede

Begraafplaats Wageningen

In Wageningen kan je tevens in een bosrijke omgeving worden begraven. Er is een aula aanwezig waar je de afscheidsdienst kan houden en een samenzijn na de begrafenis.

begraafplaats, begrafenis, wageningen

Begraafplaats Wageningen

Natuurbegraafplaats Heidepol

Heeft jouw voorkeur om echt in de natuur begraven te worden, dan kan je kiezen voor Natuurbegraafplaats Heidepol. Gelegen op de grens tussen Arnhem en Ede. Het is mogelijk om hier een afscheidsdienst te houden en een samenzijn met de genodigden na de begrafenis.

begraafplaats, begrafenis, natuurbegraafplaats, heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol

Begraafplaatsen Bennekom en Lunteren

In de omliggende kleinere plaatsen zijn veelal ook mogelijkheden om begraven te worden, zoals in Bennekom of Lunteren.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een begrafenis en/of de werkwijze van Uitvaartzorg Troostrijk? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag.

Is het moment nog niet daar, maar wil je wel graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat wij jouw wensen samen kunnen bespreken. Je kan er ook voor kiezen ons ‘persoonlijke wensen’ formulier online in te vullen.

Uitvaartzorg Troostrijk regelt uitvaarten in de omgeving van Ede, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Veenendaal.