Onze passie en werkwijze

Een uitvaart maken wij graag bijzonder door te denken in mogelijkheden. Jouw wensen en die van de overledene zijn voor ons het belangrijkst.

Er is alle ruimte voor jouw ideeën en gedachten en het is onze missie om je te helpen bij het maken van keuzes en geven je alle gelegenheid om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van jouw dierbare.

Samen recht doen aan de overledene

Met elkaar een passend afscheid organiseren dat recht doet aan de overledene, dat is wat wij doen. Wij werken altijd vanuit ons hart en zijn erg betrokken. Hier ligt onze kracht en dit is wat ons verbindt met de families waar wij mee werken.

Wij zijn er om in vertrouwen met jou samen te werken. Wij zijn er voor je als het gaat om de creatieve input van de uitvaart, de leiding achter de schermen én de persoonlijke begeleiding van naasten.

Kinderen

Kinderen staan midden in het leven. Maar ook zij krijgen te maken met de dood. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zo veel mogelijk bij een uitvaart worden betrokken. Juist voor kinderen is het belangrijk om gehoord en gezien te worden. En om afscheid te nemen op een manier die bij hen past.

Wij maken het afscheid toegankelijk voor hen, praten met ze, stellen vragen. Maar staan uiteraard ook open voor vragen van hen, alles mag er zijn. Als wij kinderen op jonge leeftijd leren dat de dood en verlies bij het leven hoort zullen ze daar op latere leeftijd profijt van hebben en er op een meer ‘natuurlijke’ manier mee om kunnen gaan. Een prachtige les om je kinderen te leren, in een verdrietige tijd.

Wij werken met kinderen bijvoorbeeld met prentenboeken en de DAG-box (speelgoed dat kinderen leert over de dood).

Nazorg

Na de uitvaart blijven de nabestaanden door ons gehoord en gezien. Als jij nazorg wenst, staan we graag voor je klaar. Bij Uitvaartzorg Troostrijk is het mogelijk hulp te krijgen bij het rouwproces na de uitvaart. Wij werken samen met Sandra, zij is gediplomeerd rouwverwerkingstherapeute en staat je graag bij.

Soms kan het helpen om lotgenoten te ontmoeten. Speciaal voor mensen die dit nodig hebben, organiseren wij bijvoorbeeld boswandelingen en ontmoetingsavonden.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Bel ons gerust, wij staan je graag te woord. Ook wanneer je alvast meer informatie wilt, ook al is het moment nog niet daar, kun je ons gerust bellen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw wensen.

Uitvaartzorg Troostrijk verzorgt uitvaarten in de regio Ede, Wageningen, Lunteren, Bennekom en Veenendaal.  Op verzoek ook daar buiten.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine