Nazorg voor nabestaanden

nazorg bij overlijden, ede, wageningen, lunteren, bennekom, veenendaal

Na de uitvaart begint de verdere rouwverwerking en nazorg als die wordt gewenst. Sandra, onze gediplomeerde therapeute voor rouwverwerking, kan je hierbij goede ondersteuning bieden. De nabestaanden blijven door ons gehoord en gezien.

Een eigen weg vinden

Wij bieden je de ruimte om aan jouw verlies te blijven werken. Wij weten uit ervaring dat het zo belangrijk is om erover te blijven praten, zodat er een eigen weg gevonden wordt om met het verlies om te kunnen gaan. En dat is voor iedereen anders!

Ondersteuning in het gezin

Heb je ondersteuning bij het rouwproces in jouw gezin nodig? Wij kunnen jouw gezin begeleiden en meelopen tijdens het proces van rouw. Ook kunnen wij jouw kind en/of jongere begeleiden. Uitvaartzorg Troostrijk staat graag voor je klaar, zolang je dat nodig hebt. Sandra is rouwtherapeut voor rouw en verdriet en helpt kinderen, jongeren en volwassenen het verlies van een dierbaar persoon een plek te geven in hun leven. Er is ruimte voor wie zij zijn en wat zij nodig hebben. Zo biedt Sandra erkenning voor het verlies en het verdriet, zodat een ieder zich veilig zal voelen en aan het verdriet zal durven én kunnen werken.

Wij werken onder andere met prentenboeken en de DAG-box (speelgoed waarbij kinderen leren over de dood).

Ontmoeten van lotgenoten

Soms kan het helpen om lotgenoten te ontmoeten. Speciaal voor mensen die dit nodig hebben, organiseren wij uitjes en dagen. Voorbeelden zijn:

  • Avonden waarbij je vrijblijvend samen het gesprek aan kunt gaan
  • Wandelingen met één van ons of in groepsverband
  • Informatieavonden
  • Wereldlichtjesdag

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze nazorg of over Uitvaartzorg Troostrijk? Neem gerust contact met mij op.

Uitvaartzorg Troostrijk verzorgt uitvaarten in de regio Ede, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Veenendaal.