Persoonlijke wensen formulier

Je persoonlijke wensen voor je begrafenis of crematie vastleggen kan voor jezelf en voor je nabestaanden heel prettig zijn en voor meer rust zorgen.

Wij begrijpen dat je liever niet over jouw eigen uitvaart na denkt maar als je in gedachten houdt dat dit je nabestaanden kan helpen voelt het wellicht anders. Je kan er voor kiezen om het gewoon uit te spreken maar je kan het ook uitschrijven en jouw familie laten weten waar ze het kunnen vinden. Je kan het heel algemeen houden maar je kan ook alle details benoemen, wat voor jou prettig en belangrijk is. Als je inspiratie nodig hebt kan je bij uitvaart mogelijkheden kijken. Daar vind je ook alle onderdelen waar je over na kan denken.

Je kan een persoonlijk wensen boekje aanvragen met daarin alle onderdelen waar je over na kan denken.

Wellicht heb je begeleiding nodig bij het invullen van het boekje, graag komen wij bij je thuis om kennis te maken en om samen te kijken naar wat er mogelijk is en wat jouw wensen zijn.

Wanneer je liever zonder hulp jouw wensen op papier wilt zetten kan je hieronder het Persoonlijke wensen formulier invullen. Zodra wij deze binnen hebben, ontvang je van ons een bevestiging en via de post ontvang je een exemplaar om te bewaren.

  Persoonlijke gegevens  (ook wanneer u uw lichaam ter beschikking van de wetenschap stelt, dient u aan te geven wat u wenst in geval ze uw lichaam niet kunnen gebruiken.)  Van mijn overlijden moeten de volgende personen op de hoogte worden gesteld

  2) Uitvaartzorg Troostrijk, 06-43513601  Persoonlijke wensen

  Contact

  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

  Stel je vraag aan Sabine