Uitvaart in Veenendaal

Uitvaartzorg Troostrijk verzorgt uitvaarten in Veenendaal en omgeving.

Wij staan graag voor jou klaar op het moment dat je genoeg hebt aan je verdriet. Uitvaartzorg Troostrijk is er voor jou. Maar wat gebeurt er nadat jij het telefoontje pleegt naar ons?

Jouw verhaal

Je meldt het overlijden bij ons. Wij zorgen ervoor dat wij altijd binnen ¾ uur bij je thuis zijn om jou bij te staan. Graag horen wij jouw verhaal. Als er kennis gemaakt is en jij voelt je iets rustiger, begeleiden we jou om de juiste keuzes te maken gedurende de dagen die komen.

Opbaring in Veenendaal

Wat zijn jouw wensen voor het opbaren? Wil je in alle rust thuis afscheid nemen, of wil je liever jouw dierbare kunnen bezoeken wanneer jij dat wilt in een uitvaartcentrum in Veenendaal met een 24-uurs kamer? Alles is mogelijk en wij helpen graag om een keuze te maken.

Verzorging

Je kan de verzorging zelf doen of meehelpen, maar je kan dit ook met een gerust hart overlaten aan ons team. Vaak weet je pas op het moment zelf wat het beste voelt.

Afscheidsdienst in Veenendaal

Is er al een keuze gemaakt voor een begrafenis of crematie? En wordt het dan de begraafplaats in Veendendaal of bijvoorbeeld een crematie in Ede? Samen bepalen we welke dag we kunnen inplannen. Wij kunnen jou adviseren bij het zoeken naar een locatie voor de afscheidsdienst of condoleance, zoals De Veenderhoeve in Veenendaal.

Hoe gaat de afscheidsdienst eruit zien? Welke muziek moet er gespeeld worden, wie gaat er wat zeggen? We nemen alle mogelijkheden door. Live muziek, het levensverhaal, kinderen/kleinkinderen die kaarsen willen aansteken tijdens het afscheid, strooibloemen in het graf. Alles is mogelijk zolang het past bij jou en jouw dierbare.

Desgewenst kunnen wij contact opnemen met de dominee om de dankdienst te bespreken, waarin je samen de liederen en teksten uitzoekt die passend zijn voor jou. Tevens nemen wij contact op met de koster om de mogelijkheden in de kerk te bespreken. Wij plegen de telefoontjes en bespreken de mogelijkheden direct met jou.

Persoonlijke rouwkaart

Wanneer de details wat betreft datum, plek en tijden bekend zijn, kunnen wij de rouwkaart voor je maken. Waar hield jouw dierbare van? Wij laten zijn of haar persoonlijkheid naar voren komen in de kaart door middel van mooie beelden. Wij kunnen helpen met het bepalen van de tekst of misschien weet je al precies wat er op de kaart moet komen te staan.

Draaiboek

De kaarten zijn de deur uit, ondertussen is ook de aangifte van overlijden gedaan, de rouwauto en rouwkist zijn besteld, de bloemen geregeld en er is contact geweest met De Veenderhoeve in Veenendaal waar jij het afscheid wilt houden. Niet onbelangrijk zijn ook de kosten die daaruit voortvloeien, deze bespreken wij zo snel mogelijk met jou.

Terwijl wij alle details in een draaiboek zetten en alle regeldingen uit handen nemen, kom jij toe aan het afscheid nemen van jouw dierbare. Op jouw eigen tijd, in jouw eigen tempo.

Een persoonlijk afscheid

De dag van het afscheid breekt aan, alles wat er voor jou geregeld is komt samen. Jij zal aan het einde van de dag terugkijken op een compleet en persoonlijk afscheid, aan het begin van de rouw die nog gaat komen.

Nazorg

Na het afscheid houden wij contact met jou omdat wij graag willen weten hoe je het afscheid heeft ervaren, hoe het met jou gaat, of je hulp nodig hebt met papierwerk en wellicht in een later stadium hulp nodig heeft bij de verwerking van dit verlies.

Uitvaartzorg Troostrijk

Contact maken met de mensen om ons heen, heeft ons gedreven tot het beginnen van een uitvaartonderneming in Ede. Wij doen er alles aan om het afscheid te laten verlopen zoals jouw dierbare dat gewild zou hebben. Zodra het enigszins mogelijk is, geven wij je rust in het hele proces zodat jij naast het bedenken en maken van beslissingen ook toe komt aan jouw verdriet. Wij zijn er voor jou.

Neem voor de mogelijkheden rond Veenendaal of meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine