Uitvaart in Lunteren

Uitvaartzorg Troostrijk verzorgt uitvaarten in Lunteren.

Wanneer bij Uitvaartzorg Troostrijk de telefoon gaat en een overlijden wordt gemeld, is dat verdrietig nieuws. Wij willen voor je klaar staan op het moment dat je genoeg hebt aan jouw verdriet. Wij creëren ruimte om te rouwen en laten het verdriet er zijn. Uitvaartzorg Troostrijk is er voor jou.

Wat komt er op je af wanneer jij het telefoontje pleegt naar ons?

Jouw verhaal

Je meld bij ons het overlijden. Wij zorgen ervoor dat wij altijd binnen ¾ uur bij je thuis zijn om jou bij te staan. Graag horen wij jouw verhaal. Als er kennis gemaakt is en jij voelt je iets rustiger, begeleiden we jou om de juiste keuzes te maken gedurende de dagen die komen.

Opbaring in Lunteren

Wat zijn jouw wensen wat betreft de opbaring? Wil je in alle rust thuis afscheid nemen, of wil je liever jouw dierbare kunnen bezoeken in een uitvaartcentrum? Alles is mogelijk en wij helpen graag om een keuze te maken.

Verzorging

Jij kan de verzorging zelf doen of meehelpen, maar je kan dit ook met een gerust hart overlaten aan ons team. Vaak weet je pas op het moment zelf wat het beste voelt.

Afscheidsdienst in Lunteren

Wilde jouw dierbare begraven worden in Lunteren of gecremeerd worden in Ede? Samen kiezen we een dag die we kunnen inplannen. Wij kunnen je adviseren bij het zoeken naar een locatie waar een mooie afscheidsdienst of condoleance gehouden kan worden, zoals Galerie de Riethoeve in Lunteren.

Hoe gaat de afscheidsdienst eruit zien? Welke muziek moet er gespeeld worden, wie gaat er wat zeggen? We nemen alle mogelijkheden door. Live muziek, het levensverhaal, kinderen/kleinkinderen die kaarsen willen aansteken tijdens het afscheid, strooibloemen in het graf. Alles is mogelijk zolang het past bij jou en jouw dierbare.

Desgewenst kunnen wij contact opnemen met jouw dominee om de dankdienst te bespreken, waarin je samen de liederen en teksten uitzoekt die passend zijn voor jou. Tevens nemen wij contact op met de koster om de mogelijkheden in de kerk te bespreken. Wij plegen de telefoontjes en bespreken de mogelijkheden direct met jou.

Persoonlijke rouwkaart

Wanneer de details wat betreft datum, plek en tijden bekend zijn, kunnen wij de rouwkaart voor jou maken. Waar hield jouw dierbare van? Wij laten zijn of haar persoonlijkheid naar voren komen in de kaart door middel van mooie beelden. Wij kunnen helpen met het bepalen van de tekst of misschien weet je al precies wat er op de kaart moet komen te staan.

Draaiboek

De kaarten zijn de deur uit, ondertussen is ook de aangifte van overlijden gedaan, de rouwauto en rouwkist zijn besteld, de bloemen geregeld en er is contact geweest met Galerie de Riethoeve in Lunteren waar je het afscheid wilt houden. Niet onbelangrijk zijn ook de kosten die daaruit voorvloeien, deze bespreken wij zo snel mogelijk met jou.

Terwijl wij alle details in een draaiboek zetten en alle regeldingen uit handen nemen, kom jij toe aan het afscheid nemen van jouw dierbare. Op jouw eigen tijd, in jouw eigen tempo.

Een persoonlijk afscheid

De dag van het afscheid breekt aan, alles wat er voor je geregeld is komt samen. Jij zal aan het einde van de dag terugkijken op een compleet en persoonlijk afscheid, aan het begin van de rouw die nog gaat komen.

Nazorg nabestaanden

Na het afscheid houden wij contact met jou omdat wij graag willen weten hoe jij het afscheid hebt ervaren, hoe het met jou gaat, of jij hulp nodig hebt met papierwerk en wellicht in een later stadium hulp nodig hebt bij de verwerking van dit verlies.

Uitvaartzorg Troostrijk

Contact maken met de mensen om ons heen, heeft ons gedreven tot het beginnen van een uitvaartonderneming in Ede. Wij doen er alles aan om het afscheid te laten verlopen zoals jouw dierbare dat gewild zou hebben. Zodra het enigszins mogelijk is, geven wij jou rust in het hele proces zodat je naast het bedenken en maken van beslissingen ook toe komt aan jouw verdriet. Wij zijn er voor jou.

Neem voor de mogelijkheden rond Lunteren of meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine