Uitvaart in Wageningen

Uitvaartzorg Troostrijk verzorgt uitvaarten in Wageningen en omgeving. Wij creëren graag ruimte voor jullie om te rouwen en nemen je graag zoveel mogelijk zorg uit handen. Uitvaartzorg Troostrijk is er voor jou. Maar wat komt er op jou af wanneer je het telefoontje pleegt naar ons om een overlijden te melden?

Jouw verhaal

Je belt om een overlijden te melden. Wij zorgen ervoor dat wij altijd binnen ¾ uur bij jou thuis zijn om je bij te staan. Graag horen wij jouw verhaal. Als er kennis gemaakt is en jij voelt je iets rustiger, begeleiden we je om de juiste keuzes te maken voor de dagen die komen.

Opbaren in Wageningen

Wat zijn jouw wensen wat betreft het opbaren? Wil je in alle rust thuis afscheid nemen, of wil je liever jouw dierbare kunnen bezoeken wanneer jij dat wilt in een uitvaartcentrum in Wageningen met een 24-uurs kamer? Alles is mogelijk en wij helpen graag om een keuze te maken.

Verzorging

Je kan de verzorging zelf doen of meehelpen, maar je kan dit ook met een gerust hart overlaten aan ons team. Vaak weet je pas op het moment zelf wat het beste voelt.

Afscheidsdienst in Wageningen

Wil jouw dierbare begraven worden in Wageningen of gecremeerd worden in bijvoorbeeld Ede? We kunnen met jou de dag bepalen en je adviseren over de locaties voor de uitvaart, zoals Restaurant de Blaauwe Kamer in Wageningen, voor een afscheidsdienst of condoleance. Met uitzicht op het water en de weg ernaartoe omringd met knotwilgen.

Hoe gaat de afscheidsdienst eruit zien? Welke muziek moet er gespeeld worden, wie gaat er wat zeggen? We nemen alle mogelijkheden door. Live muziek, het levensverhaal, kinderen die kaarsen willen aansteken tijdens het afscheid, strooibloemen in het graf. Alles is mogelijk zolang het past bij jou en jouw dierbare.

Desgewenst kunnen wij contact opnemen met de dominee om de dankdienst te bespreken, waarin je samen de liederen en teksten uitzoekt die passend zijn voor jou. Wij nemen dan ook contact op met de koster om de mogelijkheden in de kerk te bespreken. Wij plegen de telefoontjes en bespreken de mogelijkheden direct met jou.

Persoonlijke rouwkaart

Wanneer de details wat betreft datum, plek en tijden bekend zijn, kunnen wij de rouwkaart voor je maken. Waar hield jouw dierbare van? Wij laten zijn of haar persoonlijkheid naar voren komen in de kaart door middel van mooie beelden. Wij kunnen helpen met het bepalen van de tekst of misschien weet je al precies wat er op de kaart moet komen te staan.

Draaiboek

De kaarten zijn de deur uit, ondertussen is ook de aangifte van overlijden gedaan, de rouwauto en rouwkist zijn besteld, de bloemen geregeld en er is contact geweest met Restaurant de Blaauwe Kamer waar je het afscheid wilt houden. Niet onbelangrijk zijn ook de kosten die daaruit voortvloeien, deze bespreken wij zo snel mogelijk met jou.

Terwijl wij alle details in een draaiboek zetten en alle regeldingen uit handen nemen, kom jij toe aan het afscheid nemen van jouw dierbare. Op jouw eigen tijd, in jouw eigen tempo.

Een persoonlijk afscheid

De dag van het afscheid breekt aan, alles wat er voor jou geregeld is komt samen. Jij zal aan het einde van de dag terugkijken op een compleet en persoonlijk afscheid, aan het begin van de rouw die nog gaat komen.

Nazorg

Na het afscheid houden wij contact met jou omdat wij graag willen weten hoe jij het afscheid hebt ervaren, hoe het met jou gaat, of je hulp nodig hebt met papierwerk en wellicht in een later stadium hulp nodig hebt bij de verwerking van dit verlies.

Uitvaartzorg Troostrijk

Contact maken met de mensen om ons heen, heeft ons gedreven tot het beginnen van een uitvaartonderneming in Ede. Wij doen er alles aan om het afscheid te laten verlopen zoals jouw dierbare dat gewild zou hebben. Zodra het enigszins mogelijk is, geven wij je rust in het hele proces zodat jij naast het bedenken en maken van beslissingen ook toe komt aan jouw verdriet. Wij zijn er voor jou.

Neem voor de mogelijkheden rond Wageningen of meer informatie gerust contact met ons op.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine