Uitvaart: wat zijn de mogelijkheden?

Een uitvaart maken we graag bijzonder en persoonlijk door te denken in mogelijkheden. Jouw wensen en die van de overledene zijn voor ons het belangrijkst. Onze passie is om jouw te ontzorgen wanneer je dat het hardst nodig hebt.

Er is alle ruimte voor jouw ideeën en gedachten. Het is onze missie om je te helpen bij het maken van keuzes en geven je alle gelegenheid om op een liefdevolle manier afscheid te nemen van jouw dierbare.

Ter inspiratie

Om je te inspireren vind je hieronder een opsomming van de onderdelen waarover je kan nadenken, bij de verschillende onderdelen vind je een selectie van foto’s en voorbeelden van de mogelijkheden.

Wil jij meer weten?

Uitvaartzorg Troostrijk verzorgt uitvaarten in Ede, Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Bennekom. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Is het moment nog niet daar, maar wil je wel graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat wij jouw wensen samen kunnen bespreken. Je kan er ook voor kiezen ons ‘persoonlijke wensen’ formulier online in te vullen.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine