Crematie in de omgeving van Ede

Voor een crematie zijn er in de omgeving van Ede meerdere mogelijkheden. In Ede zelf, maar ook in Arnhem en Beuningen:

Crematorium in Ede

Het crematorium aan de Slingerboslaan in Ede is gelegen naast de begraafplaats. De aula en koffiekamer van het crematorium bieden uitzicht op het bos. De dagen voor de crematie kun je jouw dierbare hier ook in het rouwcentrum laten opbaren.

crematie, crematorium in regio ede, slingerboslaan
Crematorium Slingerbos Ede

Crematorium in Arnhem

Voor een crematie in de regio Ede kun je ook kiezen voor Crematorium Moscowa in Arnhem. Dit crematorium ligt in een bosrijke omgeving en de weg van Ede naar Arnhem over de hei en door het bos is een prachtige route.

crematie, crematorium in arnhem, moscowa
Crematorium Moscowa in Arnhem

Crematorium in Beuningen

Wanneer een groot aantal personen verwacht wordt op de crematie dan kun je ook kiezen voor Crematorium en Uitvaartcentrum Beuningen. Het is ongeveer 35 minuten rijden vanuit Ede. Er zijn meerdere zalen en er zijn meerdere koffiekamers die met elkaar verbonden kunnen worden.

crematie, uitvaart, uitvaartcentrum beuningen, crematorium
Crematorium Beuningen

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over crematies en/of de werkwijze van Uitvaartzorg Troostrijk? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag.

Is het moment nog niet daar, maar wil je wel graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat wij jouw wensen samen kunnen bespreken. Je kan er ook voor kiezen ons wensenboekje aan te vragen. Stuur ons een bericht via de mail en wij zorgen dat je het boekje thuis gestuurd krijgt.

Uitvaartzorg Troostrijk regelt uitvaarten in de omgeving van Ede, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Veenendaal.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine