Foto’s en video bij kinderuitvaart

foto's en video, fotograferen uitvaart, kinderuitvaart

Met het maken van foto’s of het filmen van de uitvaart kun je op je eigen tijd de beelden nog eens terugzien. Ook als je daar nog niet zeker van bent, dan heb je met de gemaakte foto’s of film in elk geval wel die keuze.

Het vastleggen van het afscheid

Alles gaat in overleg, je bepaalt zelf wat er gefotografeerd of gefilmd mag worden. Wij zullen hier met je over spreken en de mogelijkheden met je doornemen, een mooie manier van filmen is bijvoorbeeld met een drone. Met een drone heb je een mooi overzicht van bijvoorbeeld de rouwstoet van boven bij vertrek uit huis of bij aankomst bij de begraafplaats of het crematorium. Of wil je misschien juist alleen de afscheidsdienst gefilmd hebben of ook het vertrek vanuit huis? Of misschien het sluiten van de kist? Alles is mogelijk. De persoon achter de camera zal alles in overleg en op een respectvolle wijze doen. En je zal amper in de gaten hebben dat hij er bij is.

Samenwerking

Wij werken onder andere samen met Arjan van Bruggen, dit is een zeer ervaren fotograaf uit Ede en Gertjan van Carpe Diem uit Ede die beide op zeer stijlvolle manier de dag van het afscheid kunnen vastleggen met hun camera.

De video’s verzorgt Arthur Ike van AR Video uit Veenendaal. Zij zijn zeer ervaren in het filmen van een uitvaart en brengen een afscheid graag in beeld, zodat je het zelf of met jouw gezin altijd terug kan kijken wanneer je dit wilt.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het vastleggen van een uitvaart? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Uitvaartzorg Troostrijk regelt uitvaarten in de omgeving van Ede, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Veenendaal.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine