Crematie van je kind of baby

Voor de crematie heb je in de omgeving van Ede de keuze uit meerdere mogelijkheden:

Crematorium in Ede

Het crematorium aan de Slingerboslaan is gelegen naast de begraafplaats. De aula en koffiekamer kijken uit op het bos. Het is mogelijk om in het crematorium de dagen voor de crematie jouw kind hier in het rouwcentrum te laten opbaren.

kind, uitvaart, kinderuitvaart, crematorium, ede, slingerbos

Crematorium Slingerbos Ede

Crematorium in Arnhem

Voor een crematie in de omgeving van Ede kun je ook kiezen voor Crematorium Moscowa in Arnhem. Dit crematorium ligt ook in een bosrijke omgeving en de weg van Ede naar Arnhem over de hei en door het bos is een prachtige route.

crematorium, arnhem, kinderuitvaart

Crematorium Moscowa in Arnhem

Crematorium in Beuningen

Wanneer een groot aantal personen verwacht wordt op de crematie van je kind, dan kun je ook kiezen voor Crematorium en Uitvaartcentrum Beuningen. Het is ongeveer 35 minuten rijden vanuit Ede. Er zijn meerdere zalen en er zijn meerdere koffiekamers die met elkaar verbonden kunnen worden.

crematie, kind, uitvaart, crematorium beuningen

Crematorium Beuningen

Wil je meer weten?

Uitvaartzorg Troostrijk regelt uitvaarten in Ede, Lunteren, Wageningen, Bennekom en Veenendaal. Wil je meer weten over crematies en/of de werkwijze van Uitvaartzorg Troostrijk? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Is het moment nog niet daar, maar wil je wel graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat wij jouw wensen samen kunnen bespreken. Je kan er ook voor kiezen ons ‘persoonlijke wensen’ formulier online in te vullen.

Uitvaartzorg Troostrijk regelt uitvaarten in de regio Ede, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Veenendaal. Op verzoek ook daar buiten.