Begrafenis van je kind of baby

Kiezen jullie voor een begrafenis, zodat je altijd een plek hebt om naar toe te gaan, dan kan dat in de omgeving van Ede op meerdere plekken.

Begraafplaats in Ede

In Ede bevindt zich de Algemene begraafplaats aan de Asakkerweg. In een bosrijke omgeving kun je de begrafenis zelfs in de open lucht houden (klein gezelschap) maar ook kun je gebruik maken van de aula van de begraafplaats en de koffiekamer voor het samenzijn na de begrafenis. Op deze begraafplaats is een speciaal gedeelte voor kinderen.

Het is ook mogelijk om een plekje te kiezen op de Natuurbegraafplaats, die ook gelegen is op de Algemene begraafplaats in Ede. Hier is een gedeelte van de begraafplaats speciaal voor ingericht.

begraafplaats, uitvaart kind of baby, ede
Aula begraafplaats Ede

 

Begraafplaats in Wageningen

In Wageningen kan je tevens in een bosrijke omgeving worden begraven. Er is een aula aanwezig waar je de afscheidsdienst kan houden en een samenzijn na de begrafenis. Ook op deze begraafplaats is een apart gedeelte voor kinderen.

begraafplaats wageningen, kinderuitvaart, kind of baby
Begraafplaats Wageningen

 

Natuurbegraafplaats Heidepol

Heeft jouw voorkeur om jouw dierbare kind echt in de natuur te begraven, dan kun je kiezen voor Natuurbegraafplaats Heidepol. Gelegen op de grens tussen Arnhem en Ede. Het is mogelijk om hier een afscheidsdienst te houden en een samenzijn met de genodigden na de begrafenis.

begrafenis kind of baby, natuurbegraafplaats heidepol, arnhem ede
Natuurbegraafplaats Heidepol

 

Begraafplaatsen in Bennekom en Lunteren

In de omliggende kleinere plaatsen zijn veelal ook mogelijkheden om begraven te worden, zoals in Bennekom of Lunteren.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een begrafenis of de werkwijze van Uitvaartzorg Troostrijk? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag.

Is het moment nog niet daar, maar wil je wel graag meer weten? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat wij jouw wensen samen kunnen bespreken. Je kan er ook voor kiezen ons wensenboekje aan te vragen. Stuur ons een bericht via de mail en wij zorgen dat je het boekje thuis gestuurd krijgt.

Uitvaartzorg Troostrijk regelt uitvaarten in de regio Ede, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Veenendaal. Op verzoek ook daar buiten.

Contact

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06 43513601

Stel je vraag aan Sabine